Hem » Back On Track Häst » Hästtäcken

Hästtäcken, ryggvärmare & schabrak

Här hittar du varma hästtäcken, ryggvärmare, schabrak och sadeltäcken till din häst. Väldesignat från svenskbaserade Back On Track, i värmereflekterande Welltex som hjälper din vänatthålla sig rörlig och skadefri.

Den keramiska textilen reflekterar hästens egna infraröda värme. Detta ökar blodcirkulationen, vilket luckrar upp spänningar i vävnaderna och stärker kroppens egen förmåga att häva inflammationer och läka skador. En effekt som också i verkar skadeförebyggande inför arbete, träning och tävling.

-          Nättäcket är det vi säljer absolut mest av alla hästtäcken. Det andas maximalt och kan användas både som undertäcke, transporttäcke, svettäcke och i boxen under de varma årstiderna. Kan med fördel användas före aktivitet för att förvärma musklerna och efteråt för att hjälpa musklernas återhämtning.

-          Ländtäcket är utmärkt för hästar som lätt får spänningar i musklerna vid korset och ner över skinkorna - gluteusmuskulaturen.

-          Skrittmaskinstäcket hjälper er undvika skav mot bogarna när hästen rör sig i skrittmaskinen.

-          Schabrak för hoppning respektive dressyr förbättrar bland annat ryggmuskulaturens smidighet.

Beställ Back on Track redan idag. Vi erbjuder leverans inom 2-6 vardagar i Sverige. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice.

Produkter