Hem » Back On Track Hund » Hundbäddar

Hundbäddar & hundfiltar

Här kan du handla hundbäddar och hundfiltar från Back On Track online. Värmereflekterande Welltex hjälper din vänatthålla sig rörlig och skadefri. Verkar för din hunds välbefinnande, mot värk, spänningar och stelhet.

Den keramiska textilen i dessa hundtäcken reflekterar hundens egna infraröda värme. När blodcirkulationen ökar luckras spänningar upp och kroppens förmåga att häva inflammationer och läka skador stärks. En effekt som också verkar skadeförebyggande. Hunden kan behålla sin egen värme utan att överhettas.

-          Välj bland hundbäddar i olika utformningar och storlekar. På resande fot? Back On Track oval bädd är smidig att ta med vart din hund än ska då det medföljer en liten säck att stoppa den i. Perfekt till bilen/bilburen som liggunderlag så hunden håller sig varm, eller i biabädden så att hunden blir mjuk i sin muskulatur och i sina leder. Den har halkskydd undertill.

 

-         Ett alternativ är hundbäddsöverdraget i mått som passar vanligt förekommande hundbäddar

 

Back On Track filtar till hundar har många möjligheter: även du som matte eller husse kan använda den. 

Beställ hundbädd eller hundfilt idag. Vi levererar inom 2-6 vardagar i Sverige. Har du frågor? Hör av dig till vår kundtjänst så hjälper de dig.

Produkter