Hem » Back On Track Människa » Kosttillskott människa

Supernutrition kosttillskott

Supernutrition kosttillskott som tack vare smaken är lätta att göra till en vana. Stärk dig med antioxidanternas kung granatäpple och kraftfullt nyponpulver.

Nypon Chilon har visat sig ha gynnsam verkan vid

ü  stelhet

ü  smärta

ü  ledvärk

ü  inflammationer

Kombinera med Back On Track värmereflekterande ledskydd för optimal effekt.

Nypon Chilon nyponpulver är ett grovmalet pulver av handplockade torkade nypon (Rosa Canina). De är ugnstorkade, vilket jämfört med soltorkning är en fördel för bevarat C- och B-vitamininnehåll. Nyponen är vildväxande i den rena naturen i bergen i Chile, fri från konstgödsel och besprutning. En tesked av vårt nyponpulver ger lika mycket C-vitamin som tio clementiner. Strö gärna pulvret över gröten, filen eller yoghurten eller maten. Rekommenderad dygnsdos är 5 gram.

Ibland kallas granatäpple antioxidanternas kung: det innehåller stora mängder antioxidanter av sorten polyfenoler och särskilt flavonoider. Back on Tracks Granatäpple är ett välsmakande och nyttigt tillskott till frukosten eller mellanmålet.

Beställ innan 13.00 så skickar vi redan samma dag. Välj tryggt betalningsalternativ genom Klarna. Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig. Vår kundservice tar emot ditt samtal vardagar 08-18.