Hem » Back On Track Människa » Skydd människa

Ledskydd – rehabiliterande & skadeförebyggande

Upplev effekten av ledskydd som verkar för ditt välbefinnande, mot värk, spänningar och stelhet. Keramiska skydd för muskler och leder från Back On Track har värmereflekterande egenskaper. Det ökar blodcirkulationen och verkar lindrande och stärkande. Med den behagliga värmen kan de användas såväl förebyggande som under aktivitet och för återhämtning. Alla skydd kan maskintvättas i 40°C med vanligt tvättmedel.

Knäskydd med extra stretch är det mest sålda. Det är smidigt och enkelt att använda dag som natt, även under åtsittande byxor. Alla ledskydd från Back on Track är omsorgsfullt utformade. Ryggbälte med extra stöd avlastar kotpelaren genom att trycka in buken. Nackskyddet täcker också de översta kotorna av bröstryggraden.  Här hittar du även skydd för vrist, vad, handled, och armbåge.

Den keramiska textilen Welltex reflekterar kroppens egen infraröda värme. Ökad blodcirkulation luckrar upp muskelspänningar och stärker kroppens egen förmåga att häva inflammationer och läka skador. Skydden har också en skadeförebyggande effekt inför träning och tävling.

Under varje produkt finner du användningsråd, utförliga tvättråd och eventuella omdömen från andra kunder. Beställ prisvärda ledskydd för bästa möjliga egenvård.

  • Leverans inom 2-6 vardagar i Sverige.
  • Trygga betalningsalternativ genom Klarna.
  • 35 kr i fraktavgift, fraktfritt vid beställning över 1 295 kr.
  • Frågor eller funderingar? Vi tar emot ditt samtal vardagar 08-18.
Produkter