Hem » Back On Track Människa » Underställ

Värmereflekterande underställ

Ett vanligt underställ syftar till att hålla dig varm och torr. Med Back On Track får du som lider av värk och besvär i olika delar av kroppen en spänningslösande, lindrande och stärkande effekt. Här hittar du tröjor och funktionsbyxor/långkalsonger för dam ochherri Welltex, en keramisk textil. Materialet reflekterar kroppens egen värme, vilket ökar blodcirkulationen.

Lider du av besvär och känningar i överkroppen? En värmereflekterande tröja är lindrande och skönt för alla delar av överkroppen. Välj bland olika modeller: ribbstickad basmodell, sporttröja eller kroppsnära polotröja.

Lider du av värk och besvär från midjan och neråt? Dessa värmereflekterande långkalsonger ger skön effekt vid ljumskproblem, ytlig höftsmärta, besvär från blåsa eller prostata vid kyla samt menstruationssmärtor. 

Funktionsbyxor modell dam är i slätt tyg. Herrmodellenär i ribbat tyg med extra utrymme i grenen, men gylfen är stängd och modellen kan även användas av kvinnor. Den är lite mer elastisk i tyget och därmed mer flexibel i storlek.

Under plaggen nedan finns tvätt- och användningsråd, samt eventuella kundomdömen.

Beställ ditt underställ idag. Leverans inom 2-6 vardagar i Sverige. Välj tryggt betalningsalternativ genom Klarna. 35 kr i fraktavgift, helt fraktfritt vid beställning över 1 296 kr. Frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss: vi är tillgängliga på telefon vardagar 08-18.

Produkter